Материали 1-10 от 1796

РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ 3 стр. очаква одобрение

РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ

Така, както няма идеални деца, така няма и съвършени родители! Колкото и да бъдете добри в родителската си „роля”, ще се случи понякога наистина неоснователно да избухнете или да се скарате без причина на детето.
messi
0 0
Пет важни момента за татковците 2 стр. очаква одобрение

Пет важни момента за татковците

Започнете отрано. Проявявайте интерес към детето още по време на бременността, споделяйте надеждите си за него, присъствайте на раждането. Включете се в грижите за бебето от самото начало.
messi
0 0
5 ПРИЗНАКА ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ 1 стр. очаква одобрение

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ

Без увереност в собствените сили е сложно животът да протече щастливо и да бъде продуктивен, а развитието на самоувереността започва от най-ранна възраст.
messi
0 0
Луксозният туризъм в Китай 2 стр. очаква одобрение

Луксозният туризъм в Китай

Според последната класация на Форбс Китай наброява 122 милиардера в континенталната част и 39 в Хонг Конг и 26 в Тайван. Тези цифри поставят Китай на 2 място по милиардари след САЩ и преди Русия.
messi
0 0
Класически теории и подходи либерализъм реализъм неореализъм и др Съвременни теоретични школи и направления 3 стр. очаква одобрение

Класически теории и подходи. /либерализъм, реализъм, неореализъм и др./. Съвременни теоретични школи и направления

Политически реализъм (ПР) – Основоположник е американския учен Ханс Моргентау. Представителите на ПР разглеждат МО главно през призмата на силата и конфликтите, които са естествени състояния на МО.
messi
0 0
11 Историческо развитие на системата на МО 1 стр. очаква одобрение

11. Историческо развитие на системата на МО

Системата на МО се свързва с възникването и развитието на националната модерна държава. Началото на системата на МО се отнася в периода, в който възникват националните държави, а именно след Вестфалските мирни договори.
messi
0 0
12 Вестфелските договори 2 стр. очаква одобрение

12. Вестфелските договори

Започналата като религиозна война в Чехия през 1618 г. 30-годишна война завършва като борба за надмощие в Европа и поставя началото на нова система за развитие на международните отношения.
messi
0 0
13 Европeйските междудържавни отношения през ХVIII в политика на съглашения и сблъсък на интереси между Великите сили 2 стр. очаква одобрение

13. Европeйските междудържавни отношения през ХVIII в. – политика на съглашения и сблъсък на интереси между Великите сили

С подписването на Утрехтския мир през 1713-1714 г. в системата на МО в Европа настъпва период на относителна стабилност.
messi
0 0