Материали 1-10 от 1060

Казус по публична финансова администрация 10 стр.

Казус по публична финансова администрация

Органите, които администрират приходите в държавния бюджет /данъчни и неданъчни/ са всички държавни органи и бюджетни организации, на които със закон или с акт на МС е възложено събирането и отчитането на бюджетните приходи.
messi
0 0
Бизнес стратегията на малката фирма 18 стр.

Бизнес стратегията на малката фирма

Основната стратегическа цел, както стана ясно от кратката презентация на “Експертроника” ООД е да може да предлага и генерира доходи от извършването на висококволифицирани услуги в областта на информатиката.
messi
0 0
Казус по Икономика на труда 7 стр.

Казус по Икономика на труда

Условието на конкретен казус. Американската фирма “Идеал стандарт” град Севлиево, собственост на Американски консорциум “Американ стандарт” изгражда в града собствени четири производствени бази за производство вна санитарна керамика и изделия за банята.
messi
0 0
Случаят със Софарма и допинг-скандалът с българските щангисти 10 стр.

Случаят със "Софарма" и допинг-скандалът с българските щангисти

Връзките с обществеността са сравнително нова професия и практика за нашата страна. Теоретиците в тази област също са много малко. През последните десетина години беше въведено обучение по тази специалност в няколко университета.
messi
0 0
КАЗУС ПО УПРАВЛЕНСКИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ 10 стр.

КАЗУС ПО УПРАВЛЕНСКИ ИНФОРМАЦИОННИ СИСТЕМИ

Информационно обслужване изгражда и поддържа цялостни комуникационни решения за пренос на данни, глас и видео и пести потребителското време и средства като осигурява на потребителите ефективен комуникационен процес.
messi
0 0
Цените на стоките и услугите предлагани чрез интернет 14 стр.

Цените на стоките и услугите предлагани чрез интернет

Интернет не съществува във вакуум. Той трябва да бъде интегриран в маркетинговата програма на фирмата, така както се използват връзките с обществеността, рекламата, телефонните разговори за стимулиране на продажбите.
messi
0 0
Казуси по микроикономика 18 стр.

Казуси по микроикономика

Методите за инвестиционен избор между отделни проекти (цел на зададения казус е сравняването икономическата ефективност на три проекта с цел инвестиране в най-печелившия спрямо предоставените данни за анализа), не осигуряват пълен успех дори и при тяхното
messi
0 0
Оценете характера на пазара на бира в страната 17 стр.

Оценете характера на пазара на бира в страната

Пивоварната промишленост е един от малкото отрасли, в който преструктурирането на собствеността практически приключва преди близо две години и секторът вече се подчинява на изцяло пазарни принципи (фактори на пазарното търсене и предлагане при образуванет
messi
0 0