Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по тип
Филтрирай по университет
- Висш институт по хранителна и вкусова промишленост (15)
- Университет "Проф. Асен Златаров" (4)
- Икономически университет (2)
- Шуменски университет "Епископ Константин Преславски" (2)
- Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" (1)
- Технически колеж (1)
- (1)
- Русенски университет "Ангел Кънчев" (1)
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Окачествяване на месо
Под "месо" в широкия смисъл на думата се разбират всички части от трупа на закланите животни, които могат да служат за храна в суров или обработен вид. Мускулната тъкан е с най-висока хранителна стойност. Тя се състои от удължени мускулни влакн
0
0
0
Управленски информационни системи за сектор "Хранително-вкусова промишленост"
Исторически хранително-вкусовата промишленост възниква и се развива с възникването и развитието на градовете през Средновековието. В тях се концентрира голям брой население, което се занимава със занаяти, търговия и други дейности...
0
0
0
Контрол на хранителната безопасност и качеството при приготвяне на млечно-нишестен сладкарски крем
Характеристика на полуфабрикат млечно-нишестен сладкарски крем според изискванията на системите за безопасност на храните...
0
1
0
Технологична характеристика на природни и неорганични суровини и материали
Материалът може да се ползва като урок за преговор на входно ниво...
0
0
0
Суровини и материали в хранително-вкусовата промишленост
Класификация и обща характеристика на суровините за ХВП. Суровините са един от най-главните елементи на производствения процес. Те оказват значително влияние на процесите, протичащи при производството на различни хранителни продукти...
0
0
0
Контрол на хранителната безопасност и качество при производството на пшеничен бял хляб
Характеристика на продукта пшеничен бял хляб според изискванията на системите за безопасност на храните. ДПП за лична хигиена на персонала. Подготвителен етап при разработването на НАССР план - основни задачи...
0
0
0
Организиране на годеж с производство и обслужване в бистро
Организиране на годеж с производство и обслужване в бистро - предназначена ДР за студенти...
0
0
0
Функционални видове хляб
Понастоящем около 50 % от хранителния белтък на планетата се доставя от зърнените храни, като в развиващите се страни те осигуряват 2/3 от енергията и белтъка за населението в тях.
0
0
0
Функционални видове хляб
Понастоящем около 50 % от хранителния белтък на планетата се доставя от зърнените храни, като в развиващите се страни те осигуряват 2/3 от енергията и белтъка за населението в тях.
0
0
0