Материали 1-10 от 10

Супи и основни ястия с ТО-варене 3 стр.

Супи и основни ястия с ТО-варене

Супи.Класификация на супите.Продукти и технология на приготвяне.Студени супи-кисели и сладки.Топли бистри супи-подсилени бульони,варено и супи със запръжка и застройка.Топли небистри супи-супи със запръжка,супи със застройка.Осножни ястия с ТО-варене....
legolas
72 4 0
Екскурзоводство и туристическа анимация 51 стр.

Екскурзоводство и туристическа анимация

Туризмът е потребление, което е пряко зависимо от материалното положение на участниците в пътуванията. Домократизацията се изразява в навлизане в туристическия поток на туристи със средни и ниски доходи...
mOn
21 2 0
Тенология на варени основни ястия 7 стр.

Тенология на варени основни ястия

С преобладавашта топлинна обработка варене се приготвят : -ястия от варени зеленчуци -ястия от варени зърнено-бобови продукти -ястия от варени месни пофабрекати и субпродукти -ястия от варени полуфабрекати от птици...
nicky931
16 2 0
Туристически ресурси 25 стр.

Туристически ресурси

Съществуват редица определения за туристическите ресурси, в които общите ключови думи са – атрактивност, мотиви и потребности на туристите. Можем да обобщим, че ТР са природни или антропогенни (създадени от човека) обекти и явления ...
admin
6 2 0