Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-6 от 6
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Минерални вещества в хранително-вкусовите стоки
Минералните вещества се съдържат в ХВС в свободно или свързано състояние (под формата на различни киселини в състава на белтъци, ензими и др.)...
4
0
0
Teхнология на кулинарната продукция
Лекции по технология на кулинарната продукция на К. Илиева от Колеж по туризъм...
178
16
0
Промишлени технологии
ХПИ има и редица особености като: някои подотрасли (консервна и др.) имат сезонен характер, произтичащ от сезонния характер на селското стопан¬ство; делът на суровините в готовите продукти е много висок (над 70 %), а от тук и делът на разходите...
11
0
0
Технология за производство на хляб
Суровини за производство на хляб. Основни и допълнителни суровини и изисквания към тях...
18
0
0
Месо и местни продукти
Думата месо най-често означава животинска тъкан, която може да бъде използвана като храна от човека. Практически тази дефиниция включва както мускулната тъкан, така и вътрешните органи на животното...
14
1
0