Материали 1-10 от 1517

 Развитие на агенциите за кредитен рейтинг след глобалната финансова криза 69 стр. очаква одобрение

: „Развитие на агенциите за кредитен рейтинг след глобалната финансова криза“

Започналата на пазара за рискови кредити в САЩ през 2007 г. финансова криза поражда значителни сътресения и несигурност в глобалната финансова система.
messi
0 0
Видове парипокупателна сила на парите и инфлация 6 стр. очаква одобрение

Видове пари,покупателна сила на парите и инфлация

През различните периоди от човешката история хората използвали различни видове пари – в началото били груби и тежки, но с годините ставали все „по-удобни” за носене и използване и все по-съвършени в изработката
messi
0 0
МОДЕЛИРАНЕ НА ФИНАНСОВИ ПРОЦЕСИ 5 стр. очаква одобрение

"МОДЕЛИРАНЕ НА ФИНАНСОВИ ПРОЦЕСИ”

Изберат по една фирма, чиито акции се котират на фондовите борси. От информациите за борсовите сесии се извличат данни за обемите търгувани акции и техните цени (на съответната компания) за времето от 1 януари 2000 г. до 30 април 2015 г.
messi
0 0
МАРКЕТИНГ НА ФИНАНСОВИТЕ УСЛУГИ 7 стр. очаква одобрение

„МАРКЕТИНГ НА ФИНАНСОВИТЕ УСЛУГИ“

2. Сегментиране на пазара на финансовите продукти. Критерии за сегментиране: критерии за сегментиране на пазара на персоналните клиенти; критерии за сегментиране на пазара на корпоративните клиенти. Подходи при сегментиране на финансовите пазари.
messi
0 0
ФИНАНСИРАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО 30 стр.

ФИНАНСИРАНЕ НА ОБРАЗОВАНИЕТО

Финансите са най-универсалното творение на хората тогава, когато става дума за разпределение, съхранение и увеличаване на измерения в пари национален продукт. Притежаването на пари и богатство означава, че преди това някой е използвал добре финансите.
messi
0 0