Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
СИСТЕМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ БЕЗОПАСНОСТТА НА ХРАНИТЕ
Стандартът описва изискванията за система за управление на безопасността на храните, която е съчетание на следните общопризнати елементи с ключово значение за осигуряване безопасността на храните
0
1
0
Риба и рибни продукти
Класификация на видовете риба и рибните продукти, в т. ч. основни видове сладководни и морски риби...
26
3
0
Месо и месни прдукти
Месо — плът от животно (основно мускули), използвана в качеството на храна...
38
0
0
Технология на производство за сирене и кашкавал
Сиренето е храна с древен произход. Липсват сигурни сведения за това къде е произлязло, но се предполага, че това е станало едновременно в района на Европа, Централна Азия и Близкия изток. Според Плиний Стари, сирене се е произвеждало в земите на...
82
8
0
Хранителни оцветители - класификация и приложение
Оцветители на храна са всички субстанции, които се прибавят към храната, за да променят или подсилят нейния естествен цвят. Те могат да бъдат естествени или синтетични, могат да бъдат извлечени от растения, билки или насекоми. докато някои от тях са...
23
4
0
Традиционна испанска кухня
Испанската кухня се състои от голямо разнообразие от ястия, които са резултат от различия в географията, културата и климата...
12
1
0
Функционални видове хляб
Понастоящем около 50 % от хранителния белтък на планетата се доставя от зърнените храни, като в развиващите се страни те осигуряват 2/3 от енергията и белтъка за населението в тях.
0
0
0
Функционални видове хляб
Понастоящем около 50 % от хранителния белтък на планетата се доставя от зърнените храни, като в развиващите се страни те осигуряват 2/3 от енергията и белтъка за населението в тях.
0
0
0