![ЕВРОПЕЙСКА КУХНЯ](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/5eea2e7fb9f81ba0d1f78b2a45b5f50d/59936/150x194/default.jpg)
Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-4 от 4
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
![ЕВРОПЕЙСКА КУХНЯ](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/5eea2e7fb9f81ba0d1f78b2a45b5f50d/59936/150x194/default.jpg)
![ТЕХНОЛОГИЯ НА КУХНЕНСКИ ДЕСЕРТИ](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/79920ed2fbd689d3c28c7c4a83c3920a/48342/150x194/default.jpg)
ТЕХНОЛОГИЯ НА КУХНЕНСКИ ДЕСЕРТИ
Предназначението на десертите се обуславя от тяхното физиологично значение. Те имат свойството да прекратят слюноотделянето ............
6
0
0
![Бар и барово оборудване](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/496feb6c326ebf3b67689b1eb443fef6/44622/150x194/default.jpg)
![Технологична документация за изготвяне на тестени изделия](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/089c2a426c196c5ca5facb20896c90bb/27291/150x194/default.jpg)
Технологична документация за изготвяне на тестени изделия
Технологичната документация се отнася за масово консумирани хлебни изделия приготвени от тесто, получено от брашно с високо съдържание на глутен...
25
1
0