Материали 1-10 от 10

ОСОБЕНОСТИ В ПОВЕДЕНИЕТО И НАГЛАСИТЕ НА ЯПОНСКИТЕ ТУРИСТИ ПРИ ИЗБОР И ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ 123 стр.

ОСОБЕНОСТИ В ПОВЕДЕНИЕТО И НАГЛАСИТЕ НА ЯПОНСКИТЕ ТУРИСТИ ПРИ ИЗБОР И ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ

България и Япония са туристически страни. Въпреки това туристическият обмен между тях е малък и все още недобре изследван.
messi
6 0 0
ПРОЕКТИРАНЕ НА ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТКА НА РОЗОВ ЦВЯТ ЧРЕЗ ДЕСТИЛАЦИЯ 107 стр.

ПРОЕКТИРАНЕ НА ЦЕХ ЗА ПРЕРАБОТКА НА РОЗОВ ЦВЯТ ЧРЕЗ ДЕСТИЛАЦИЯ

Развитието на ароматичната ни промишленост особено в условията на пазарната икономика изисква специалисти, способни да произвеждат висококачествена и икономически ефективна продукция.
messi
0 0 0
ПРЕРАБОТКА НА РОЗОВ ЦВЯТ 104 стр.

ПРЕРАБОТКА НА РОЗОВ ЦВЯТ

Като промишлена култура розите се отглеждат в България повече от три столетия заради ароматичните вещества, които се синтезират и натрупват в цветовете им. Българската роза е наша национална гордост.
messi
1 0 0
ОСОБЕНОСТИ В ПОВЕДЕНИЕТО И НАГЛАСИТЕ НА ЯПОНСКИТЕ ТУРИСТИ ПРИ ИЗБОР И ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ 94 стр.

“ОСОБЕНОСТИ В ПОВЕДЕНИЕТО И НАГЛАСИТЕ НА ЯПОНСКИТЕ ТУРИСТИ ПРИ ИЗБОР И ПОСЕЩЕНИЕ В БЪЛГАРИЯ КАТО ТУРИСТИЧЕСКА ДЕСТИНАЦИЯ”

България и Япония са туристически страни. Въпреки това туристическият обмен между тях е малък и все още недобре изследван.
messi
0 0 0
Завод за производство на пиво с ускорена филтрация и флотация на пивната мъст с годишна производителност 60 000 000 л 83 стр.

Завод за производство на пиво с ускорена филтрация и флотация на пивната мъст с годишна производителност 60 000 000 л.

Пивоварната промишленост е една от най-старите в света. Създаването на пивото в миналото е постижение на древните народи, които първи се издигат на високо културно равнище (шумери, вавилонци и египтяни)...
nerven
0 0 0
ПРОУЧВАНЕ ВЪРХУ ФАКТОРИ ЗА МОТИВАЦИЯ НА ПЕРСОНАЛА В ХОТЕЛИЕРСТВОТО чернова 81 стр.

„ПРОУЧВАНЕ ВЪРХУ ФАКТОРИ ЗА МОТИВАЦИЯ НА ПЕРСОНАЛА В ХОТЕЛИЕРСТВОТО” /чернова/

Поради своята уникалност хотелиерството има нелеката задача да отговори едновременно на високите изисквания на обществото за хуманност, достъпност, висока ефективност
messi
0 0 0
Цех за производство на бели вина с годишна производителност 6106 kg грозде 78 стр.

Цех за производство на бели вина, с годишна производителност 6.106 kg грозде

Цех за производство на бели вина, с годишна производителност 6.106 kg грозде...Принципите на лозарството и винарството са учудващо прости. Оставена на произвола на съдбата, една лоза ще се приспособи към всяка почва, за да продължи да се развива...
dannyboy
4 1 0