Материали 1-10 от 10

Растениевъдство в България 5 стр.

Растениевъдство в България

Растениевъдството осигурява малък относителен дял в общия износ на страната, но само от селското стопанство неговият дял е над 80.0%. Изнасят се предимно зърнени храни. Най-значим през 2012 г. е делът на износът на царевица (825.4 хил.т.), суров тютюн (36
kuce01
0 0 0
Създаване на един вариант за идеен проект за автоматизация на процесите в цех за произвоство на бяло саламурено сирене Маджаров в Димитър Маджаров -2 ЕООД град Пловдив 30 стр. очаква одобрение

Създаване на един вариант за идеен проект за автоматизация на процесите в цех за произвоство на бяло саламурено сирене “Маджаров” в “Димитър Маджаров -2” ЕООД, град Пловдив.

Класификацията на бялото саламурено сирене става въз основа на два признака : вид на изходното мляко и качествено състояние. Според първия признак сиренето бива овче, краве, и смесено, а според втория първо и второ качество.
messi
7 2 0
Иновации при производството на хляб 17 стр.

Иновации при производството на хляб

Хлябът е хранителен продукт, получен чрез изпичане на тесто. В хлебопроизводството се използват различни видове суровини. В зависимост от тяхното количествено участие, от влиянието им върху технологичния процес и качествената характеристика...
dannyboy
14 0 0
Програми за прилагане на добри производствени и хигиенни практики 76 стр.

Програми за прилагане на добри производствени и хигиенни практики

Етикирането е също важен момент в приемането на стоките и тяхната продажба. То следи информация за наименованието,грамажа и цената на предлагания асортимент. В обекта не се допускат хран...
nerven
25 1 0