![Занимания по интереси](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/c8e3360999fba2f248fea27a63049bd0/68052/150x194/default.jpg)
Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по тип
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
![Занимания по интереси](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/c8e3360999fba2f248fea27a63049bd0/68052/150x194/default.jpg)
![Пшенично брашно](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/eac2295aa9594f9ae0bd971f9c6ddd96/60166/150x194/default.jpg)
Пшенично брашно
Разглежда се хим. състав и основните показатели при окачествяване на брашното.
0
1
0
![ЕВРОПЕЙСКА КУХНЯ](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/5eea2e7fb9f81ba0d1f78b2a45b5f50d/59936/150x194/default.jpg)
![Растениевъдство в България](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/f430e825f356ce8328ad0478cc7bbfad/59023/150x194/default.jpg)
Растениевъдство в България
Растениевъдството осигурява малък относителен дял в общия износ на страната, но само от селското стопанство неговият дял е над 80.0%. Изнасят се предимно зърнени храни. Най-значим през 2012 г. е делът на износът на царевица (825.4 хил.т.), суров тютюн (36
0
0
0
![Създаване на един вариант за идеен проект за автоматизация на процесите в цех за произвоство на бяло саламурено сирене Маджаров в Димитър Маджаров -2 ЕООД град Пловдив](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/303d0718e3c355cbcefd276620cd091b/49900/150x194/default.jpg)
Създаване на един вариант за идеен проект за автоматизация на процесите в цех за произвоство на бяло саламурено сирене “Маджаров” в “Димитър Маджаров -2” ЕООД, град Пловдив.
Класификацията на бялото саламурено сирене става въз основа на два признака : вид на изходното мляко и качествено състояние. Според първия признак сиренето бива овче, краве, и смесено, а според втория първо и второ качество.
7
2
0
![ТЕХНОЛОГИЯ НА КУХНЕНСКИ ДЕСЕРТИ](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/79920ed2fbd689d3c28c7c4a83c3920a/48342/150x194/default.jpg)
ТЕХНОЛОГИЯ НА КУХНЕНСКИ ДЕСЕРТИ
Предназначението на десертите се обуславя от тяхното физиологично значение. Те имат свойството да прекратят слюноотделянето ............
6
0
0
![Иновации при производството на хляб](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/2becb9647677a1a316b388bbad689580/37872/150x194/default.jpg)
Иновации при производството на хляб
Хлябът е хранителен продукт, получен чрез изпичане на тесто. В хлебопроизводството се използват различни видове суровини. В зависимост от тяхното количествено участие, от влиянието им върху технологичния процес и качествената характеристика...
14
0
0
![Технология за производство на хляб](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/28ba281a58dae2613cc89f9d101be807/21469/150x194/default.jpg)
Технология за производство на хляб
Суровини за производство на хляб. Основни и допълнителни суровини и изисквания към тях...
18
0
0
![Програми за прилагане на добри производствени и хигиенни практики](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/95ddec41f799217977c3384c83bfb0ca/19979/150x194/default.jpg)
Програми за прилагане на добри производствени и хигиенни практики
Етикирането е също важен момент в приемането на стоките и тяхната продажба. То следи информация за наименованието,грамажа и цената на предлагания асортимент. В обекта не се допускат хран...
25
1
0
![Сервиране](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/6b775fbfe9534ff161531d4406ebb878/19010/150x194/default.jpg)
Сервиране
Сервирането на студените предястия, които ще се консумират направо от съда в който са оформени, се извършва от дясната страна на госта...
8
0
0