Материали 1-10 от 10

Технология и технологична линия за производство на кетчуп 8 стр.

Технология и технологична линия за производство на кетчуп

Видове подсладители, използвани обикновено гранулирана захар от захарна тръстика или захарно цвекло. Други подсладители включват декстроза или течна захар под формата на царевица или сироп от глюкоза...
ivan40
21 1 0
Биотехнологии 62 стр.

Биотехнологии

Най-старият биотехнологичен продукт вероятно е медовината, получена чрез ферментацията на мед. За получаването и за разлика от бирата, в някои фази от производствения процес не е била необходима топлина...
gecata_maina
7 1 0
Технологична последователност на изработването на външно прикачен джоб с пет басти - план конспект на урок 6 стр.

Технологична последователност на изработването на външно прикачен джоб с пет басти - план конспект на урок

Цели на урока: образователна - за представя на учениците технологичната последователност за изработването на външно прикачен джоб на дамски панталон. Да придобият умения и навици за изработването и качеството им...
ndoe
31 1 0
Термично напръскване 25 стр.

Термично напръскване

Термичното напръскване е процес, при който се нанасят покрития върху детайлите в определени области или по цялата им повърхност, като се използва високотемпературна високоскоростна струя, съдържаща прахови частици или капки разтопен спрей...
the_magicer
0 0 0
Потребителското потреблениеизменението му под влиянието на референтни групи 48 стр.

Потребителското потребление,изменението му под влиянието на референтни групи

С усложняването живота на хората нараства както размерът на потребностите, така и тяхната структура. Потребностите се задоволяват с определена система от блага в процеса на потреблението.
messi
0 0 0
Платове и изработка на булчински рокли 15 стр. очаква одобрение

Платове и изработка на булчински рокли

Голяма част от бъдещите булки се сблъскват за първи път със света на платовете, когато дойде време да избират своя сватбен тоалет. Има много различни материи и платове, затова е добре предварително да сме се запознали с някои техни особености...
lubega
0 0 0