Материали 1-10 от 10

Производство на кулинарна продукция и гарантиране на хранителната безопасност 74 стр.

Производство на кулинарна продукция и гарантиране на хранителната безопасност

Процедурите, основани на Системата за анализ на опасностите н контрол на критичните точки (НАССР система) са разработени и внедрени в Студентски стол към ИУ-Варна на база на елементите на Добрите производствени и хигиенни практики (ДПХП) и следните...
emoto_92
6 2 0
Производствени процеси в предприятието пищови 19 стр.

Производствени процеси в предприятието (пищови)

Същевременно в сферата на услугите не се фокусира върху създаването на физически продукти, а производствената функция е в известен смисъл ""скрита" от обществеността и дори и от самия клиент...
cblock
3 0 0
Хранително-вкусовата промишленост на България 18 стр.

Хранително-вкусовата промишленост на България

Хранително-вкусовата промишленост на България - значение и място на хранително-вкусовата промишленост, фактори на териториално разположение, суровинен, трудов и екологичен фактор, възникване и темпове на развитие, отраслова структура и др.
ivan40
6 0 0
Производство на вино от сорта МАВРУД в България 18 стр.

Производство на вино от сорта МАВРУД в България.

За Мавруд се разказва в стара легенда, сътворена още по времето на хан Крум. Този български сорт носи името на млад момък, който пренебрегнал ханската забрана и пиел вино, направено от гроздето на старателно пазена в тайна лоза...
silviQ
4 0 0
Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика 17 стр.

Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика

Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика - Същност и цели на производствено-реализационното преструктуриране, Организационно-управленски аспекти, Критериални и методически изисквания към преструктурирането и др.
mOn
1 0 0