Материали 1-10 от 10

Производство на кулинарна продукция и гарантиране на хранителната безопасност 74 стр.

Производство на кулинарна продукция и гарантиране на хранителната безопасност

Процедурите, основани на Системата за анализ на опасностите н контрол на критичните точки (НАССР система) са разработени и внедрени в Студентски стол към ИУ-Варна на база на елементите на Добрите производствени и хигиенни практики (ДПХП) и следните...
emoto_92
6 2 0
Енергетика на република България 16 стр.

Енергетика на република България

Енергетика на република България - значение и особености на енергетиката, място на енергетиката в отрасловата струстура на промишлеността, условия и фактори за развитие, видове ЕЦ.
cblock
6 1 0
Производствени процеси в предприятието пищови 19 стр.

Производствени процеси в предприятието (пищови)

Същевременно в сферата на услугите не се фокусира върху създаването на физически продукти, а производствената функция е в известен смисъл ""скрита" от обществеността и дори и от самия клиент...
cblock
3 0 0