Материали 1-10 от 10

Проучване на червеното вино 38 стр. очаква одобрение

Проучване на червеното вино

Виното е алкохолна напитка, която се получава чрез ферментация на грозде. Поради eстественият химичен състав на гроздето ферментира без добавяне на захари, киселини, ензими, вода или други хранителни вещества.
messi
0 2 0
Окачествяване на домашен пчелен мед по органолептични показатели 25 стр.

Окачествяване на домашен пчелен мед по органолептични показатели

Пчеларството е дейност за отглеждане и развъждане на медоносни пчели – обикновено в специално направени кошери, с цел да се добиват за ползване от хората продуктите, събирани и произвеждани от пчелите...
emoto_92
0 1 0
Съвременни тенденции и технологични алтернативи за опаковане 16 стр.

Съвременни тенденции и технологични алтернативи за опаковане

Кратка история. Опаковъчната промишленост се явява ключова движеща сила на световната икономика. С производствен обем 400 млрд. евро тя прави мощна експанзия в цял свят...
cblock
0 1 0
Характеристика на подправките 15 стр.

Характеристика на подправките

Курсова работа по Стокознание. Темата е видове подправки. Историята на подправката е почти толкова стара, колкото човешката цивилизация. Подправките са сред най-ценните обекти на търговията в Античността и Средновековието...
nerven
0 1 0
Асортимент и качество на мляко и млечни продукти 14 стр.

Асортимент и качество на мляко и млечни продукти

Роля и значение на млечните продукти за човешкия организъм, Икономическо значение на стоковата група, Търговията в цифри, Класификация на стоковата група мляко и млечни продукти...
loli
60 4 0