Материали 1-10 от 10

Проучване на националните особености на храненето в Китай 37 стр.

Проучване на националните особености на храненето в Китай

Целта на курсовата работа е да се направи проучване върху националните особености в храненето, характерни за китайската кухня. Поставени са за изследване и проучване няколко задачи...
ivan40
0 0 0
Цех за производство на бренди с годишна производителност 15106 dm3 готова напитка 29 стр.

Цех за производство на бренди с годишна производителност 1,5.106 dm3 готова напитка.

Основното производство на цеха е бренди, като за целта ще се преработват посочените сортове грозде до виноматериали по технологията на белите сухи вина, които ще се дестилират.
messi
0 0 0
Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел 25 стр.

Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел

Същност на маркетингово проучване. Дефиниция за качество на обслужване в туризма. Планиране, информационна система и събиране на данните. Анкетно проучване...
emoto_92
0 0 0