Материали 1-10 от 10

Супи и основни ястия с ТО-варене 3 стр.

Супи и основни ястия с ТО-варене

Супи.Класификация на супите.Продукти и технология на приготвяне.Студени супи-кисели и сладки.Топли бистри супи-подсилени бульони,варено и супи със запръжка и застройка.Топли небистри супи-супи със запръжка,супи със застройка.Осножни ястия с ТО-варене....
legolas
72 4 0
Тенология на варени основни ястия 7 стр.

Тенология на варени основни ястия

С преобладавашта топлинна обработка варене се приготвят : -ястия от варени зеленчуци -ястия от варени зърнено-бобови продукти -ястия от варени месни пофабрекати и субпродукти -ястия от варени полуфабрекати от птици...
nicky931
16 2 0
Екскурзоводство и туристическа анимация 51 стр.

Екскурзоводство и туристическа анимация

Туризмът е потребление, което е пряко зависимо от материалното положение на участниците в пътуванията. Домократизацията се изразява в навлизане в туристическия поток на туристи със средни и ниски доходи...
mOn
21 2 0
Туризъм 14 стр.

Туризъм

І.Същност на туризма І.1. Значение на туризма І.2. Фактори за развитие на туризма І.3. Видове туризъм І.4. Туристически продукт І.5. Туристически пазар ІІ. Развитие на туризма в България ІІ.1.Развитиена международния туризъм ІІ.2. Развитие на вътр
loli
14 1 0
Туристически продукт 6 стр.

Туристически продукт

В темата са описани особеностите на туристическия продукт, неговата същност, видовете туристически продукт, търсенето и предлагането в туризма, рекламата на туристическия продукт....
mOn
9 1 0
Същност основни понятия и видове туристическа анимация 8 стр.

Същност, основни понятия и видове туристическа анимация

По данни на Световната организация по туризма (СОТ) туризмът се е превърнал в най-важната икономическа дейност в световен мащаб. Основание за този извод са редица факти, от които по-съществените са три: годишните разходи за туризъм в световен мащаб...
ndoe
9 1 0
Обслужване в заведения за хранене и развлечения 14 стр.

Обслужване в заведения за хранене и развлечения

Предлаганата услуга в тях следва да отговаря на специфичните изисквания за обслужване на гостите на хотела. Познаването на основните правила на етикета от обслужващия персонал е задължително условие. Тези специфични изисквания са свързани и произтичат...
wizzair
15 0 0