Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-7 от 7
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Дестилация при производството на етилов алкохол
Същност на дестилационния процес. Уредби за производство на етилов алкохол. Получаване на абсолютен спирт чрез ацеотропна ректификация. Ректификационна уредба за получаване на етилов алкохол...
50
1
0
Биотин (витамин Н) – химична структура, разпрост-ранение и биологична роля. методи за анализ
Биотинът е водно разтворим витамин, принадлежащ към витамините от група B (В7). Известен е още като витамин H или коензим R....
11
0
0
Как да четем етикета
Да видим какво съдържат предпочитаните от нас продукти и как правилно да четем етикетите. Да напомним,че подреждането на добавките върху етикета зависи от количеството им в хранителния продукт.( или процентно съдържание)...
3
0
0
Машини-автомати за сортиране на хранителни и земеделски продукти
За да придобие съвременен търговски вид, набраната от полето зеленчукова продукция се подлага на допълнителна обработка – почистване, калибриране и сортиране на плодовете по качество, съобразно изискванията на българския държавен стандарт...
5
0
0
Влияние на хидропероксидите върху производството и съхранението на месните продукти и здравето на човека
Влияние на хидропероксидите върху производството и съхранението на месните продукти и здравето на човека...
3
0
0
Функционални видове хляб
Човешкият организъм съществува в постоянно взаимодействие с околната среда, при което се извършва непрекъсната обмяна на вещества и енергия между тях.
0
0
0