Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по тип
Филтрирай по университет
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Клетъчна химия. Разлика между живата и неживата материя
Клетъчна химия. Разлика между живата и неживата материя. Клетките и извънклетъчният матрикс, образуващи живата материя, са с много сложен химичен строеж...
0
0
0
Лекарствени вещества, действащи в областта на сетивните нерви
Локалните анестетици може при непосредствен контакт с тъканите да парализират периферните рецептори и да спънат предаването на импулсите по нервните влакна....
0
0
0
Лекции по хирургия на дребните животни
Хирургически заболявания на меките тъкани в областта на главата...
0
1
0
Рефлексия на себеоценката на ветеринарните лекари
Да се анализират и систематизират многобройните идеи за рефлексията в хуманитарното познание и да се осмислят тези идеи праксиологично и технологично - с оглед на тяхното незабавно или бъдещо приложение...
0
0
0
Обстипация на книжката
Под обстипация на книжката се разбира увеличаването на обема и вследствие задръстване с храна, както и силното изсушаване и спичане на съдържанието и...
0
0
0
Цикъл на развитие и начини на заразяване с токсоплазмоза
Анализира се каква е болеста токсоплазмоза, как да се предпазим от тази болест и какви са начините на заразяване...
0
0
0
Лекции по хирургия на дребните животни
Хирургически заболявания на меките тъкани в областта на главата...
0
1
0
Лекарствени вещества, действащи в областта на сетивните нерви
Локалните анестетици може при непосредствен контакт с тъканите да парализират периферните рецептори и да спънат предаването на импулсите по нервните влакна....
0
0
0
Наредба № 19 от 15 май 2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания към отстреляния дивеч и при производството и предлагането на пазара на месо от дивеч
С Наредба № 19 от 15 май 2002 г. за ветеринарно-санитарните изисквания към отстреляния дивеч и при производството и предлагането на пазара на месо от дивеч се определят ветеринарно-санитарните изисквания за одобряване на предприятия за производство на ме
5
0
0