Материали 1-10 от 10

Провеждане на базова практика 7 стр. очаква одобрение

Провеждане на базова практика

Дневник за провеждане на базова практика в бар-ресторант. Запознаване с вид, интериор, оборудване и складова база на бара за провеждане на базовата практика...
ivan40
0 0 0
Организация на снабдяването и приемане на стоките 2 стр. очаква одобрение

Организация на снабдяването и приемане на стоките

Снабдяване със суровини (хранителни продукти, полуфабрикати, храни и напитки) в заведение за хранене. Организация на снабдителната дейност...
ivan40
0 0 0
Ключови показатели за оперативен контрол на ресторантьорската дейност 3 стр.

Ключови показатели за оперативен контрол на ресторантьорската дейност

В ежедневната дейност са необходими индикатори които бързо и лесно да ориентират мениджърите за равнището на производителността и рентабилността в РД...
rusev02
0 0 0
Курсова задача па Кетъринг 5 стр.

Курсова задача па Кетъринг

Примерна курсова задача по Кетъринг за специалност "Икономика на туризма". Разглежда семейна фирма, която от 18 години е отдадена на своите клиенти и умело е утвърдила лидерството си в областта на ресторантьорството и общественото хранен
cblock
0 0 0
Бизнес проект за ресторант quotКалетоquot 29 стр.

Бизнес проект за ресторант "Калето"

Разработихме проект за планиране, проектиране и създаване на ресторант в гр.Лом. Целите на бизнеса са ясно дефинирани - както в краткосрочен, така и в дългосрочен план...
ndoe
0 0 0
Ресторантьорска дейност осъществявана от кооперацията 11 стр.

Ресторантьорска дейност, осъществявана от кооперацията

Ресторантьорска дейност, осъществявана от кооперацията - същност, роля и значение за кооперацията и за регионалната система. Стокооборот и производствена програма в ресторантьорската дейност. Анализ, прогнозиране и планиране развитието на дейността...
gecata_maina
0 0 0