Материали 1-4 от 4

Европейски традиции в хотелиерството и ресторантьорството 23 стр.

Европейски традиции в хотелиерството и ресторантьорството

Традицията представлява онези ценности, умения и практики, които отразяват същностните характеристики на всякообщество и които то съхранява във времето, предавайки ги от поколение на поколение.
messi
0 0 0
Наръчник по качество документирана процедура на звено рецепция и работна инструкция за информатор регистратор в хотел 41 стр.

Наръчник по качество, документирана процедура на звено "рецепция" и работна инструкция за "информатор регистратор" в хотел

Наръчника по качество на туристическото предприятие съдържа обхвата на системата за управление на качеството, подробностите и обосновката за всяко изключение, документираните процедури, описание на процесите в системата и техните взаимодействия...
cblock
39 1 0
Продуктова политика на фирма Савимекс ООД 10 стр.

Продуктова политика на фирма Савимекс ООД

Жизнения цикъл на продукта е периодът, в който се продава изделието пазара и намира своите купувачи. Колкото и да са добри потребителните му качества, то все някога ще бъде изместено от пазара от по- ново изделие. Има различни видове продукти...
dannyboy
16 1 0