Материали 1-10 от 10

Управление на луксозното хотелиерство 64 стр. очаква одобрение

Управление на луксозното хотелиерство

Чрез въвеждането на новите стандарти за класификация на хотелите във Франция се цели хармонизация на европейско ниво. Тя се отнася за независими хотели, членове на франчайзингови вериги и други хотелиерски вериги.
messi
0 0 0
КАЗУС ПО ТЕХНОЛОГИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ НА РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО 6 стр.

КАЗУС ПО ТЕХНОЛОГИЯ И ОРГАНИЗАЦИЯ НА РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

Ресторант “Морско око” е заведение за хранене и развлечение с престижна категория. Обслужва главно туристи от международния бизнес. Кои са основните отличителни характеристики на ресторант с категория “четири звезди”? Пояснете и коментирайте.
messi
0 0 0
Позициониране на хотелски обект 93 стр.

Позициониране на хотелски обект

Туризмът, който е признат за една от най – динамичните бизнес сфери в света, засяга всички аспекти на обществения живот – икономическа, социална, политическа и духовна, е една от трите взаимосвързани индустрии (туризъм, промишленост и търговия), които дви
messi
0 0 0
Състояние ефективност и перспективи за развитие на кооперативния туризъм в България 60 стр.

Състояние, ефективност и перспективи за развитие на кооперативния туризъм в България

Съвременната международна туристическа индустрия се развива в сложна политическа, икономическа изсилваща се конкурентна среда. Това е резултат от съществуващите военни огнища, противопоставяне между отделните народи и религиозни общности, появата на...
messi
0 0 0
ПР В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО 165 стр.

ПР В ХОТЕЛИЕРСТВОТО И РЕСТОРАНТЬОРСТВОТО

Широкото навлизане на маркетинга и ПР във всички сфери на стопанската дейност измени не само отношението към потребителите, но даде и силен тласък за развитието на приложните икономически дисциплини. По този начин маркетингът допринесе много за усъвършен
messi
0 0 0
Отчетност на екологичните разходи в еко хотел 10 стр.

Отчетност на екологичните разходи в еко хотел

„Да мислим зелено“ не е поредното модно течение, на което можем да станем фенове. Това не е лозунг, който медиите могат да рекламират просто ей така в медийното пространство.
messi
0 0 0
Разработване на бизнес план на примера на хотел 25 стр.

Разработване на бизнес план на примера на хотел

Бизнес-планирането характеризира жизнеността на бъдещата или съществуващата компания, нейните производствени и финансови елементи, маркетингови възможности и стратегии, мениджърски умения и знания.
messi
0 0 0
Aнализ на маркетинговото управление на верига хотели 92 стр.

Aнализ на маркетинговото управление на верига хотели

Маркетингът днес е не само търговска политика или бизнес стратегия, която се определя от мениджърите или собствениците на бизнеса и е насочена към реализирането на определен обем продажби.
messi
0 0 0