Материали 1-10 от 19

Приоритети на социалната ни политика и нейните социално-педагогически решения и приложение в социално-педагогическата практика 4 стр.

Приоритети на социалната ни политика и нейните социално-педагогически решения (и приложение в социално-педагогическата практика)

Работата съдържа анализ на политиката по сигурността, социалното подпомагане и социалните услуги, и политиките по доходите и общественото осигуряване
trifonp
0 0
КойКои от всички действащи лица в казуса е морално отговорен за смъртта на седемте души причинена от експлозията на совалката Чалънджър 8 стр.

Кой/Кои от всички действащи лица в казуса е морално отговорен за смъртта на седемте души, причинена от експлозията на совалката Чалънджър?

При демонстриране на морална отговорност индивидът полага определени усилия, преодолява определени трудности, те са свързани със следните особености на бизнес решенията.......
messi
5 0
ГЕНЕТИЧНО ГРАЖДАНСТВО 9 стр. очаква одобрение

ГЕНЕТИЧНО ГРАЖДАНСТВО

Медицинската етика се свързва с деонтологията като наука за дълга и отговорността на човека за неговото поведение, като в професионално отношение става въпрос за професионален дълг на всеки в лекарската и медицинска практика.
messi
7 2
Проблеми на приложната етика 12 стр.

Проблеми на приложната етика

Терминът "етика" за първи път е използван от Аристотел от латинския етос, ма две значения. Първото се отнася до нравите, а второто засяга характера на човека и неговата предразположеност. Аристотел замисля етиката като философия...
ivan40
8 0