Материали 1-10 от 10

Окачествяване на месо 6 стр. очаква одобрение

Окачествяване на месо

Под "месо" в широкия смисъл на думата се разбират всички части от трупа на закланите животни, които могат да служат за храна в суров или обработен вид. Мускулната тъкан е с най-висока хранителна стойност. Тя се състои от удължени мускулни влакн
ndoe
0 0 0
Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел 25 стр.

Маркетингово проучване на качеството на обслужване в хотел

Същност на маркетингово проучване. Дефиниция за качество на обслужване в туризма. Планиране, информационна система и събиране на данните. Анкетно проучване...
emoto_92
0 0 0
Проучване на националните особености на храненето в Китай 37 стр.

Проучване на националните особености на храненето в Китай

Целта на курсовата работа е да се направи проучване върху националните особености в храненето, характерни за китайската кухня. Поставени са за изследване и проучване няколко задачи...
ivan40
0 0 0
Моделиране на нелинейности в MATLAB 54 стр.

Моделиране на нелинейности в MATLAB

Нелинейна САР- това е система в чиято структура се съдържа поне едно нелинейно звено. За да функционира всяка една система за автоматично управление (САУ), тя се характеризира с множество променливи, които са разделени в различни класове:
messi
0 0 0