От вътрешното филе на труп на ЕПЖ се приготвят:
Тъмна брашняна запръжка се получава като брашното се загрее в мазнина при:
Оризът се вари до полуготовност при съотношение на водата както следва:
Печенето при постоянна температура е електроперкарна камера на полуфабрикати от свински труп се извършва при:
Печенето на мусаки се извършва при температура:
Сос ”Шофроа“ е
Кой от изброените сосове се приготвя без брашняна запръжка:
Kулинарните коктейли се приготвят със:
Студените сосове се поднасят при температура:
При приготвянето на обикновенните бульони съотношението на основния компонент и течността е:
Тест по технология на кулинарната продукция за 2-ри курс
Тестът съдържа 20 въпроса по дисциплината "Технология на кулинарната продукция" и е предназначен за студенти от 2-ри курс. Всеки въпрос има само един верен отговор.
Информация и рейтинг
Дата: | 2021-04-21 00:57:13 |
Предмет: | Технология на кулинарната продукция |
Предназначен за: | Студенти от 2 курс |
Въпроси: | 20 въпр. |
Сподели: |