Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Филтрирай по университет
- Нов български университет (8)
- Национален военен университет "Васил Левски" (4)
- Великотърновски университет "Св. св. Кирил и Методий" (3)
- Варненски свободен университет (3)
- (3)
- Технически университет (2)
- Пловдивски университет "Паисий Хилендарски" (2)
- Университет за национално и световно стопанство (2)
- Русенски университет "Ангел Кънчев" (1)
- Висш институт по хранителна и вкусова промишленост (1)
- Технически университет (1)
- Икономически университет (1)
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Анализ на работата по качеството във фирма "Арома" АД
Работата по качеството се фокусира върху максимално минимизиране на загубите и отклоненията, като се дели на няколко вида осигуровки...
0
0
0
Анализ на работата по качеството във фирма за пиво
Качеството на дадена продукция се определя от клиента или крайния потребител и се базира на оценката на клиентския опит с продукта или услугата....
0
2
0
Видове системи за управление на качеството
Описание на видовете системи за управление на качеството
35
1
0
Въвеждане на система за управление на качеството iso 9001 и сертифициране на фирма х оод
Бизнесът в България е изправен пред сериозни предизвикателства, свързани с новата финансова и икономическа ситуация в света със своето равнище и динамика на производителност, и капацитет за конкурентоспособност
37
2
0
Възможности за вграждане на контролинг звено във фирма
Възможности за вграждане на контролинг звено във фирма "Oriflame" EООД...
60
4
0
Историческо развитие и съвременно състояние на стандартизацията в България
Българският институт за стандартизация (БИС) е националният орган по стандартизация в Република България. Той е регистриран като публичноправна организация...
0
1
0
Качеството на компания за производство на зеленчуци
Фирмата e водеща българска марка, която заема голям дял от пазара на продукти на доматена основа и зеленчукови консерви. Този пазар се разширява, тъй като се увеличават консуматорите, които търсят удобство, високо качество и достъпни цени...
0
0
0
Контрол върху качеството: същност, видове и статистически методи
Контролът е един от основните методи за управление на качеството. съгласно ISO 9000 контролът представлява "оценка на съответствието чрез наблюдение или преценяване, съпроводено при необходимост от измерване, изпитване или калибриране"...
28
5
0
Контрол на качеството на течните горива на територията на страната
Курсов проект на тема: Контрол на качеството на течните горива на територията на страната...
0
0
0