Материали 1-10 от 10

Други софтуерни продукти в аграрния сектор - CadiS 47 стр.

Други софтуерни продукти в аграрния сектор - CadiS

Програмният продукт CadIS е разработен и поддържан от фирма „Български софтуерни технологии“ (БСТ) . Още от създаването си, компанията фокусира огромна част от своите усилия в научни изследвания и разработка на уникални компютърни алгоритми
messi
0 0 0
Промишлена технология за отглеждане на ечемик 13 стр.

Промишлена технология за отглеждане на ечемик

Ечемикът е втората по важност зърнена култура след царевицата. Той се отглежда главно за зърно, което е ценен фураж за животните и суровина за пивоварната промишленост. За фураж зърното се употребява цяло или смляно...
admin
7 2 0
Управленска форма земеделски производител 13 стр.

Управленска форма "земеделски производител"

Какво трябва да знаете преди да решите да се регистрирате като земеделски производител: 1. Държавното обществено осигуряване на земеделските производители е задължително, както и за останалите самоосигуряващи се лица ...
lubega
5 0 0
Проектиране и изграждане на земеделски стопанства 13 стр.

Проектиране и изграждане на земеделски стопанства

Земеделието е основният източник на доход за 25,6 % от българското население. Земеделието е важен фактор за заетостта в страната и има голямо социално и икономическо значение...
emoto_92
4 1 0
Разработване на технология за отглеждане на многогодишни житни треви за производство на семена 12 стр.

Разработване на технология за отглеждане на многогодишни житни треви за производство на семена

Многогодишните житни треви принадлежат към сем. Рoaceae. Те са широко разпространени в естествените ливади и пасища, което се дължи на сравнително голямата им дълготрайност, добрата им екологична пластичност и по- високата им конкуретна способност в...
daniche90
0 0 0
Технология на отглеждане на зелен фасул като втора култура 10 стр.

Технология на отглеждане на зелен фасул като втора култура

Зеленият фасул е сравнително по-невзискателен към предшественика. Много добре се развива след краставици, зеле и картофи. Добри предшественици са зърнено-житните и кореноплодните култури. Фасулът не бива да се отглежда като монокултура...
rusev02
11 1 0
Технология за след жътвена обработка и съхранение на пшеница и ечемик 9 стр.

Технология за след жътвена обработка и съхранение на пшеница и ечемик

Пшеницата е основната и най– важна зърнена хлебна култура. Тя се отглежда заради зърното, от което се получава висококачествен, вкусен и лесносмилаем хляб. Зърното на твърдата пшеница се използва...
ndoe
30 0 0