Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-9 от 9
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
Производствена програма на предприятието
Съдържание и основни характеристики на производствената програма.
7
0
0
Разходи за производството и реализацията на продукцията
Същност и значение на себестойността на продукцията
Себестойността на продукцията е стойностна категория, която е свързана със стоковия характер на производството и със свободните стоково-парични отношения в условията на пазарна икономика.
3
0
0
Системи за управление на качеството в предприятията на хранителната промишленост. Контролно критични точки при зърно преработване и производство на хляб.
Днес особено важно за работещите в аграрно-хранителния сектор (АХС) е да се преориентират и адаптират своевременно, така че българските продукти да станат конкурентноспособни, т.е. да могат да се реализират на пазара в ЕС...
10
4
0
Системи за контрол и управление качеството при хранително промишлените технологии. Контролно критични точки при месодобив и млекодобив
Целта на този реферат е да се опитам да докажа, че съм усвоила по-голяма част от материала по хранителни промишлени технологии и притежавам познания и умения за управление на качеството на хранителните производства от растителни и животински суровини...
5
0
0
Термична обработка на стоманите. Закаляване
На термична обработка се подлагат оформени вече машинни части или полуфабрикати с цел да се измени тяхната структура и свойства в желано направление, като естествено се запази формата им...
7
1
0
Технология за производство на хляб
20 страници. Суровини. Технологичен процес.
Качествена характеристика на готовата продукция.
10
4
0
Пристанище Констанца
Пристанището на Констанца се намира на кръстопътя на търговските пътища, свързващи пазарите на страните без излаз на море...
6
1
0
Основна обработка на почвата
Главната социално-икономическа задача на земеделието е да се задоволяват основните потребности на хората от храни, за задоволяване нуждите на животновъдството от фуражи и всичко това в името на народа. основното средство и предмет на труда...
5
0
0