![Видове туризъм](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/ee76080374845c1990834952499ba763/9095/150x194/default.jpg)
Потърси помощ за своята домашна
Програма Добавете учебите си часове за седмицата.
Последвайте ни
Материали 1-10 от 10
- Сортирай по:
- Дата на добавяне
- Брой сваляния
- Заглавие
- Брой страници
![Видове туризъм](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/ee76080374845c1990834952499ba763/9095/150x194/default.jpg)
![География на Балканския полуостров](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/427ed6396fba4ed8ead9ec3229517d2b/26679/150x194/default.jpg)
География на Балканския полуостров
В първа глава е направена обща географска характеристика на Балканския полуостров. Отделено е място на географското положение, границите, големината, природните условия и ресурси и демографските особености за развитието на туризма...
1
1
0
![Информация за хотел Сплендид](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/6eaadc1181f307997dc853d9ed40db36/32745/150x194/default.jpg)
Информация за хотел "Сплендид"
Хотел "Сплендид" е разположен в централната част на град Варна.
0
0
0
![Историята на българската култура](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/427ed6396fba4ed8ead9ec3229517d2b/26630/150x194/default.jpg)
Историята на българската култура
Историята на българската култура не е установена още окончателно като самостоятелна научна дисциплина, макар вниманието към миналото на културния живот на българите води началото си още от XIX в....
0
1
0
![Културен туризъм](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/73b2264d673ee7b5b2e7e165020516ac/29038/150x194/default.jpg)
Културен туризъм
Културният Т е продукт на културата и се базира на мотивационните фактори образувание, излизане и развлечение...
0
0
0
![Обслужване в ЗХР- помощни материали](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/73b2264d673ee7b5b2e7e165020516ac/28992/150x194/default.jpg)
Обслужване в ЗХР- помощни материали
Студеното предястие трябва да бъде в малки количества с пикантен вкус, приятен аромат и привлекателен вид, а температурата на поднасяне да е от 7 до 14 градуса.
2
0
0
![Обща характеристика на туристическите агенции](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/089c2a426c196c5ca5facb20896c90bb/27224/150x194/default.jpg)
Обща характеристика на туристическите агенции.
Обща характеристика на туристическите агенции. Роля и значение. Класификация. Основни дейности.Особености и тенденции в развитието на съвремените туристически агенции...
4
0
0
![Програма за развитие на туризма в момчилград](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/91eda658232c2b4ae735f9e0b08cd6a8/46741/150x194/default.jpg)
Програма за развитие на туризма в момчилград
Описание на стъпките за развитието и подобряване качеството но туризма и туристическата дейност и обекти в Момчилград...
3
0
0
![Разработени теми за държавен изпит по Туризъм](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/0ae208e45ce743ba2f69db1dfbc9edb7/67825/150x194/default.jpg)
Разработени теми за държавен изпит по Туризъм
В материала са разработени всички 57 теми за държавен изпит по специалност Туризъм...
0
1
0
![Сборни теми по ЗХР и сервиране](https://storage.googleapis.com/gcdn.copaste.net/materials/089c2a426c196c5ca5facb20896c90bb/27235/150x194/default.jpg)
Сборни теми по ЗХР и сервиране
Част от темите по ЗХР и сервиране, които се дават на лекции и упражнения през първи и втори курс...
15
0
0