Материали 1-10 от 10

Контрол на критичните точки 7 стр.

„Контрол на критичните точки”

Приготвянето на храна е една от най – древните човешки дейности. В много страни с напредъка на човешката култура, науката и техниката, обхватът на тази дейност през последните години излиза от рамките на готварството и се развива до промишлено производств
messi
0 0 0
Минерални вещества 4 стр.

Минерални вещества

Минералните вещества са от есенциална важност за растежа, развитието на децата от ранна кърмаческа възраст до юношеството. Те участват в пластичните процеси на организма, в изграждането на костите и зъбите...
gecata_maina
3 0 0
Студени предястия супи основни ястия - изисквания при сервирането 3 стр.

Студени предястия, супи, основни ястия - изисквания при сервирането

Студеното предястие трябва да бъде в малки количества с пикантен вкус, приятен аромат и привлекателен вид, а температурата на поднасяне да е 10-15’С. Те имат определено физиологично въздействие върху организма и затова намират приложение като първо...
nicky931
15 3 0