Материали 1-10 от 10

Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика 17 стр.

Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика

Преструктуриране на производството в рамките на европейската интеграционна политика - Същност и цели на производствено-реализационното преструктуриране, Организационно-управленски аспекти, Критериални и методически изисквания към преструктурирането и др.
mOn
1 0 0
Металургия на република България 14 стр.

Металургия на република България

Металургия на република България - значение и място на металургията в националното стопанство, специфични особености, условия и фактори за развитие на металургията, отраслова структура и др.
loli
1 0 0
Енергетика на република България 16 стр.

Енергетика на република България

Енергетика на република България - значение и особености на енергетиката, място на енергетиката в отрасловата струстура на промишлеността, условия и фактори за развитие, видове ЕЦ.
cblock
6 1 0
Разходи за производството и реализацията на продукцията 4 стр.

Разходи за производството и реализацията на продукцията

Същност и значение на себестойността на продукцията Себестойността на продукцията е стойностна категория, която е свързана със стоковия характер на производството и със свободните стоково-парични отношения в условията на пазарна икономика.
lubega
3 0 0
Системи за управление на качеството в предприятията на хранителната промишленост Контролно критични точки при зърно преработване и производство на хляб 8 стр.

Системи за управление на качеството в предприятията на хранителната промишленост. Контролно критични точки при зърно преработване и производство на хляб.

Днес особено важно за работещите в аграрно-хранителния сектор (АХС) е да се преориентират и адаптират своевременно, така че българските продукти да станат конкурентноспособни, т.е. да могат да се реализират на пазара в ЕС...
mOn
10 4 0
Системи за контрол и управление качеството при хранително промишлените технологии Контролно критични точки при месодобив и млекодобив 5 стр.

Системи за контрол и управление качеството при хранително промишлените технологии. Контролно критични точки при месодобив и млекодобив

Целта на този реферат е да се опитам да докажа, че съм усвоила по-голяма част от материала по хранителни промишлени технологии и притежавам познания и умения за управление на качеството на хранителните производства от растителни и животински суровини...
nerven
5 0 0
Хранително-вкусовата промишленост на България 18 стр.

Хранително-вкусовата промишленост на България

Хранително-вкусовата промишленост на България - значение и място на хранително-вкусовата промишленост, фактори на териториално разположение, суровинен, трудов и екологичен фактор, възникване и темпове на развитие, отраслова структура и др.
ivan40
6 0 0