Тест по Анализ и контрол на храните I

Тест по Анализ и контрол на храните - птиче месо

Информация и рейтинг

Дата: 2013-12-01 21:59:00
Предмет: Икономика
Предназначен за: Студенти от 1 курс
Въпроси: 20 въпр.
Сподели:

Публикуван от

legolas

Въпросите, които ще видиш в теста:

  1. Окачествяването на птиче месо се регламентира от:
  2. Птичите трупове се предлагат на пазара в една от следните форми:
  3. В зависимост от термичното състояние месото от домашни птици бива:
  4. Прясното птиче месо се предлага на пазара до …….. денонощия от датата на производство:
  5. Прясното птиче месо се съхранява при температура
  6. Кой от изброените хибриди не е от бройлерно направление:
  7. Мюларите са хибриди за черен дроб, получени от кръстосване на:
  8. Пресните птичи разфасовки се предлагат на пазара до …… денонощия от датата на производство:
  9. При замразеното птиче месо температурата в дълбочина на гръдния мускул не трябва да е по-висока от минус:
  10. Замразеното птиче месо (без гъше месо) се предлага на пазара до …. месеца от датата на производство: