Тестове 1-10 от 4

Суровини и материали за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия
20въпр.

Суровини и материали за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия

Обобщаващ тест върху материала по "Суровини и материали за производство на хляб, хлебни и сладкарски изделия". Всеки въпрос има само един верен отговор.
  • 30
Трудност:
35%
Тест по технология на кулинарната продукция за 1-ви курс
12въпр.

Тест по технология на кулинарната продукция за 1-ви курс

Текущ контрол върху процесите, използвани в кулинарната продукция и ястия. ТЕстът съдържа 12 въпроса, всеки от които има само един верен отговор.
  • 156
Трудност:
43%
Тест по технология на кулинарната продукция за 2-ри курс
20въпр.

Тест по технология на кулинарната продукция за 2-ри курс

Тестът съдържа 20 въпроса по дисциплината "Технология на кулинарната продукция" и е предназначен за студенти от 2-ри курс. Всеки въпрос има само един верен отговор.
  • 177
Трудност:
33%
Тест по Технология на кулинарната продукция за ученици от 11-ти клас
11въпр.

Тест по Технология на кулинарната продукция за ученици от 11-ти клас

Дава възможност на учениците да проверят знанията си по предмета. Съдържа 11 въпроса, всеки от които има само един верен отговор.
  • 51
Трудност:
40%