Материали 1-10 от 59743

РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ 3 стр. очаква одобрение

РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ

Така, както няма идеални деца, така няма и съвършени родители! Колкото и да бъдете добри в родителската си „роля”, ще се случи понякога наистина неоснователно да избухнете или да се скарате без причина на детето.
messi
0 0
Пет важни момента за татковците 2 стр. очаква одобрение

Пет важни момента за татковците

Започнете отрано. Проявявайте интерес към детето още по време на бременността, споделяйте надеждите си за него, присъствайте на раждането. Включете се в грижите за бебето от самото начало.
messi
0 0
5 ПРИЗНАКА ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ 1 стр. очаква одобрение

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ

Без увереност в собствените сили е сложно животът да протече щастливо и да бъде продуктивен, а развитието на самоувереността започва от най-ранна възраст.
messi
0 0
Луксозният туризъм в Китай 2 стр. очаква одобрение

Луксозният туризъм в Китай

Според последната класация на Форбс Китай наброява 122 милиардера в континенталната част и 39 в Хонг Конг и 26 в Тайван. Тези цифри поставят Китай на 2 място по милиардари след САЩ и преди Русия.
messi
0 0
Диагностика на готовността за училище 16 стр. очаква одобрение

Диагностика на готовността за училище

Проблемът за подготовката и готовността на децата за училище е актуален и посочен като приоритетен от МОН. За адекватното му решаване държавната политика изведе подготвителната за училище група със статут на задължителна.
messi
0 0
Класически теории и подходи либерализъм реализъм неореализъм и др Съвременни теоретични школи и направления 3 стр. очаква одобрение

Класически теории и подходи. /либерализъм, реализъм, неореализъм и др./. Съвременни теоретични школи и направления

Политически реализъм (ПР) – Основоположник е американския учен Ханс Моргентау. Представителите на ПР разглеждат МО главно през призмата на силата и конфликтите, които са естествени състояния на МО.
messi
0 0