Материали 1-10 от 5496

Маркетингова политика на фирма Милано ООД 11 стр. очаква одобрение

Маркетингова политика на фирма „Милано“ ООД

Установилите се на пазара условия благоприятстват за навлизането на тези продукти на пазара. Двете функциониращи пицарии са били недостатъчно условие за задоволяване на потребностите на клиентите.
messi
0 0
Основните форми на дискусия и тяхното приложение в обучението по философските дисциплини 8 стр. очаква одобрение

Основните форми на дискусия и тяхното приложение в обучението по философските дисциплини

Дискусията е своеобразна размяна на мнения и идеи в рамките на дадена тема, за да се постигне по-голяма яснота и по-задълбочено познание.
messi
0 0
УПРАВЛЕНИЕ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА ПРЕДПРИЯТИЕТО 10 стр. очаква одобрение

УПРАВЛЕНИЕ КОНКУРЕНТОСПОСОБНОСТТА НА ПРЕДПРИЯТИЕТО

Конкуренцията е една от най-същностните характеристики на пазарният механизъм. Чрез нея се осигурява взаимодействието между пазарните субекти и се създават условия за повишаване на ефективността на икономиката на предприятието.
messi
0 0
Ролята на училищния психолог 8 стр.

Ролята на училищния психолог

Основният предмет на дейността на педагогическият съветник е проучването и подпомагането на психичното развитие и здраве на децата и юношите в системата на средното образование, подготовката за образователен и професионален избор и адаптирането на ученици
viki_vais
0 1
Формиране на хигиенни навици 8 стр.

Формиране на хигиенни навици

Хигиената- Научна дисциплина- дял от общата медицинска наука. Наименованието идва от дъщерята на Ескулаб / Бог на здравето/ Хигия, която за древните гърци е била символ на здравето. Целта на хигиената формулирана от Паркс - да направи развитието на човека
viki_vais
0 0