Материали 1-10 от 10

Взаимовръзка между приемане и отхвърляне от родители и интимни партньори 26 стр. очаква одобрение

Взаимовръзка между приемане и отхвърляне от родители и интимни партньори

Това, което сме преживели с човека, който се е грижил за нас още в най-ранно детство /майка, баща, значим близък/, в голяма степен определя приспособяването и благополучието ни в света.
messi
0 0 0
Абортът като етически и социален проблем 11 стр.

Абортът като етически и социален проблем

За абортите се споменава още в Древен Китай от преди повече 4600 години. Има свидетелства, че древните жители на Австралия са разкъсвали околоплодната обвивка за да предизвикат спонтанен аборт.
messi
0 0 0
РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ 3 стр.

РОДИТЕЛСКОТО ИЗВИНЕНИЕ КАК ДА ПОСТЪПИМ

Така, както няма идеални деца, така няма и съвършени родители! Колкото и да бъдете добри в родителската си „роля”, ще се случи понякога наистина неоснователно да избухнете или да се скарате без причина на детето.
messi
0 0 0
5 ПРИЗНАКА ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ 1 стр. очаква одобрение

5 ПРИЗНАКА, ЧЕ ДЕТЕТО ВИ Е С НИСКО САМОЧУВСТВИЕ

Без увереност в собствените сили е сложно животът да протече щастливо и да бъде продуктивен, а развитието на самоувереността започва от най-ранна възраст.
messi
0 0 0
Афазия на Брока кортикална моторна афазия по Лихтхайм- Вернике еферентна моторна афазия по Лурия 12 стр. очаква одобрение

Афазия на Брока, кортикална моторна афазия (по Лихтхайм- Вернике), еферентна моторна афазия (по Лурия)

Основната идея, провокирала раждането на науката невропсихология е, че психичното функциониране е свързано със структурите и фунциите на мозъка.
messi
0 0 0