Материали 1-10 от 10

Планиране и провеждане на ПР кампания на фирма 11 стр. очаква одобрение

Планиране и провеждане на ПР кампания на фирма

През последните години най-масовите кампании, които обединяват много и различни хора, са именно тези със социална насоченост. Потвърждение е и фактът, че в тазгодишното издание на конкурса “PR Приз 2013” най-голям интерес имаше към социално отговорните ка
messi
0 0 0
Планиране и провеждане на ПР кампания на фирма 9 стр.

Планиране и провеждане на ПР кампания на фирма

Настощята курсова работа представя съдържателно и подробно план за подготовката и реализацията на ПР кампания на фирма „Софарма” АД, насочена срещу вредния навик - тютюнопушене.
messi
0 0 0
ПЛАНИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ПР КАМПАНИЯ НА АСТРА ЗЕНЕКА 11 стр.

ПЛАНИРАНЕ И ПРОВЕЖДАНЕ НА ПР КАМПАНИЯ НА АСТРА ЗЕНЕКА

Връзките с обществеността са преди всичко процес, при който всяко едно действие е планирано. Това предполага съставянето и реализирането на комуникационна програма за осъществяването на ефективна ПР кампания, включваща в себе си основни елементи като опре
messi
0 0 0
PR-Имидж Изграждане на имидж Корпоративен PR Видове имидж Корпоративна социална отговорност Лобизъм и филантропия 19 стр.

PR-Имидж. Изграждане на имидж. Корпоративен PR. Видове имидж. Корпоративна социална отговорност. Лобизъм и филантропия

Идеята за връзките с обществеността и разбиранията относно нейните функции еволюират в процеса на налагането му като управленска функция.
messi
0 0 0
Случаят със Софарма и допинг-скандалът с българските щангисти 10 стр.

Случаят със "Софарма" и допинг-скандалът с българските щангисти

Връзките с обществеността са сравнително нова професия и практика за нашата страна. Теоретиците в тази област също са много малко. През последните десетина години беше въведено обучение по тази специалност в няколко университета.
messi
0 0 0
Връзки с обществеността на неправителствените организации 67 стр.

Връзки с обществеността на неправителствените организации

Теорията предлага стотици определения за понятието “връзки с обществеността”. Една от първите научни дефиниции, формулирани от Рекс Харлоу през 1976г. въз основа на 472 известни определения гласи:
messi
0 0 0
Връзки с обществеността във фирмата 67 стр.

Връзки с обществеността във фирмата

Управлението на фирма като цяло е толкова сложно в днешно време, че собствениците – мениджъри могат лесно да открият как нещата излизат извън установените рамки, ако липсва подходящо планиране и контрол на цялостната дейност.
messi
0 0 0
Корпоративен имидж структура критерии характеристики 12 стр.

Корпоративен имидж структура, критерии, характеристики

Чрез публичната комуникация – наука и изкуство за хуманна и оптимална организация на човешката дейност и чрез непрекъснатото ефективно общуване между институциите и обществеността, различните организации се запознават с човешките потребности и интереси и
messi
0 0 0
ПР на информационното общество в държавната администрация 94 стр.

ПР на информационното общество в държавната администрация

Един от основните приоритети в политиката на правителството на Република България в предприсъединителния период е изграждането на административен капацитет, способен да осъществи демократичните реформи в страната ни, като изпълни стоящите пред държавата ц
messi
0 0 0