Материали 1-5 от 5

Курсова задача па Кетъринг 5 стр.

Курсова задача па Кетъринг

Примерна курсова задача по Кетъринг за специалност "Икономика на туризма". Разглежда семейна фирма, която от 18 години е отдадена на своите клиенти и умело е утвърдила лидерството си в областта на ресторантьорството и общественото хранен
cblock
0 0 0
Бизнес проект за ресторант quotКалетоquot 29 стр.

Бизнес проект за ресторант "Калето"

Разработихме проект за планиране, проектиране и създаване на ресторант в гр.Лом. Целите на бизнеса са ясно дефинирани - както в краткосрочен, така и в дългосрочен план...
ndoe
0 0 0
Анализ на концепцията за развитие на комуникационната политика на ресторант 70 стр.

Анализ на концепцията за развитие на комуникационната политика на ресторант

Икономиката в България премина през нова фаза на развитие след драстичните промени при разпадането на съвета за икономическа взаимопомощ през 1989г...
silviQ
0 0 0
Технология на ресторантьорското обслужване 16 стр.

Технология на ресторантьорското обслужване

Възникването и развитието на ресторантьорството е пряк резултат от появата и развитието на общественото разделение на труда. Цялото историческо развитие на човечеството е свързано с постоянни грижи за осигуряване на храна за неговите членове....
gecata_maina
75 5 0