Материали 1-10 от 10

Компенсационен цифров волтметър за постоянно напрежение 7 стр.

Компенсационен цифров волтметър за постоянно напрежение

Цифровите измерителни уреди внесоха революционен прелом в електронната измерителна техника, на първо място поради голямата точност и удобството в отчитане на резултата.
messi
0 0 0
Стенокардия гръдна жаба 8 стр.

Стенокардия (гръдна жаба)

Стенокардията е заболяване на сърдечния мускул и се разглежда като една от клиничните форми на т. нар. исхемична болест на сърцето, заедно с инфаркта на миокарда, внезапната сърдечна смърт, хроничното исхемично увреждане на миокарда със сърдечна недостатъ
messi
0 0 0
Анализ на комуникационната политика на Верига магазини Аванти Видин 20 стр.

Анализ на комуникационната политика на „Верига магазини „Аванти“ – Видин

Комуникацията между адресанта и адресата в маркетинговия процес, разбира се, не представлява просто прехвърляне на цялата известна информация на първата страна върху втората.
messi
0 0 0
Анализ на социалното и икономическото състояние на Североизточните региони в Република България и Кралство Нидерландия 12 стр.

Анализ на социалното и икономическото състояние на Североизточните региони – в Република България и Кралство Нидерландия

Курсовата задача има за цел да представи два региона – в България и в Европейския съюз и да ги сравни по икономически и социални показатели за устойчиво развитие.
messi
0 0 0
Съвременни концепции и методи с преобладаващо значение в индустриалната логистика KANBAN JIT и др Характеристика предимства и недостатъци ограничителни условия проблеми при реализация 22 стр.

„Съвременни концепции и методи с преобладаващо значение в индустриалната логистика – KANBAN, JIT и др. Характеристика, предимства и недостатъци, ограничителни условия, проблеми при реализация”

От 1899 г. ВИТТЕ Аутомотив представлява иновативен и мощен ноу-хау в технически решения за заключващи системи и благодарение на това тя се превръща в оперираща компания от глобален мащаб.
messi
0 3 0