Материали 1-10 от 10

Контрол и управление на тренировъчния процес в художествената гимнастика 63 стр.

Контрол и управление на тренировъчния процес в художествената гимнастика

Влиянието на спортното обучение върху физическото развитие и физическата дееспособност на подрастващите е актуален и значим проблем, който в условията на съвременната социална ситуация придобива особено звучене и острота.
messi
0 0 0
Контрол и управление на тренировъчния процес в художествената гимнастика чрез използване на основни биологични показатели 35 стр.

Контрол и управление на тренировъчния процес в художествената гимнастика чрез използване на основни биологични показатели

Художествената гимнастика е олимпийски спорт, предимно за жени, при който под музикален съпровод се изпълняват сложни гимнастически упражнения. Той е комбинация от балет, гимнастика, театрални танци и игра с уреди.
messi
0 1 0
Условията на физическа социална и икономическа изолация породени от пандемията от COVID-19 15 стр.

Условията на физическа, социална и икономическа изолация, породени от пандемията от COVID-19

За преодоляване на страха от заразяване с COVID-19 сред потребителите, спортните организации биха могли да предложат модифицирани услуги/спортни занимания в ограничен брой хора (индивидуални тренировки или тренировките да включват 4-6 човека).
desi8401
0 4 0
Хранителни вещества и хранене при културисти и фитнес-културисти 20 стр.

Хранителни вещества и хранене при културисти и фитнес-културисти

Понятието културизъм означава култура на тялото. В културизма се използват упражнения с тежести, дъмбели и машини.Изричането на тази дума обаче предизвиква асоциации с тежки силови тренировки, които имат профисионална насоченост ...
biser123
0 1 0