Сервиране и барманство

Сервиране на хляб и хлебни изделия а) за всеки гост по отделно – нарязаният на парчета/филийки хляб се нарежда с щипка в средна чиния. Сервитьорът я поднася от ляво на госта, в ляво от вилицата. ...

РЕКЛАМИРАЙТЕ ВАШИТЕ УСЛУГИ

Ако предлагате частни уроци, може да рекламирате услугите си напълно безплатно!

Създайте вашия профил

Всички оферти наЕдно място!

Информация и рейтинг

Дата: 2012-11-20
Тип: Лекция
Предмет: Туризъм
Страници: 24 стр.
Размер: 140.00 kB
Рейтинг:
Сподели:

3

Свален

0

Рейтинг

29

Прочетен

Публикуван от

ivan40

Всички оферти наЕдно място!
Document loading..