Преди да изберете името на вашето дете

Преди да изберете името на вашето дете

Добавен от

07 Jun 2010

(0 рейтинга)

Преди да изберете името на вашето дете

 

Когато решава кaк дa кръсти дememo cи, всеки родител мечтае тo дa бъде щастливо. Ho не вceки знае, че името програмира по-нататъшния му живот. Поне така смятат нумеролозите, създали специален кръг, в които ще oткpиeтe цифровото значение на буквите от азбуката. След като се спрете на дадено име за наследника или наследничката cи, съберете съставящите го числа и ги сведете дo едно просто, т. е. дo 9. Допуска се изключение само за числото 11.

 

 

 

 

 

 

Например: Ирина = 1 (и) + 9 (р) + 1 (и) + 6 (н) + / (а) = 18= 1 + 8 = 9. Кодът на името е 9. А сега можете да проверите как то (или всяко дру-го) влияе на характера.

 

 

 

 

 

1. Името гарантира, че детето ви ще притежава качествата на лидер и на мъжествен човек. Затова е по-подходящо за момченце. To ще се превърне в уникална и неповторима личност, ще има огромна енергия и ще излъчва сила, пред която околните няма да могат да устоят. Но не се сърдете, ако един хубав ден установите, че възприема света прекалено егоистично.

2. Чедото ви ще се отличава с дружелюбност, емоционалност, умение да установява контакти. Двойката е кодът на нежността, затова името е по-уместно за момиченце, което ще бъде много обаятелно, предано на близките и приятелите си, но може да се отличава с непостоянство и неувереност в собствените сили.

З. Името говори за лек, весел, общителен и импулсивен характер. По всяка вероятност хлапето ви ще гледа на света с широко отворени очи чак до дълбока старост. Всички ще го обичат, но ако се поддаде на лекомислени пориви, неприятчостите са му в кърпа вързани.

4. Наречете ли така детето си, то ще стьпва твьрдо по земята и няма да лети из облаците. Ще се труди упорито и ще постига големи успехи. Името е особено подходящо за големи братя или сестри, които ще защитават и ще се грижат за по-малките в семейството.

5. Сложно име - придава уникалност на всеки, но го задьлжава да бъде винаги в центъра на вниманието. Ако това не се случи, човек започва да се чув-ства несправедливо ощетен от живота.

6. Определено става вьпрос за домошар/ домошарка - обаятелна и любвеобилна личност. Ще смята дома си за своя крепост и няма да жали усилия за благополучието на своето семейство.

7. Име, което се свьрзва с тайнството на познанието. Още от най-ранна възраст детето, което го носи, ще демонстрира ум на учен, философ, мистик. He ce чудете покъсно, ако реалният живот му стане безразличен.

8. Кодът обещава постигането на вьзможно най-големи успехи от материално естество. Характерът на чедото ви обаче ще бьде тежък -горд и властен. Съществува и голяма опасност да забрави роднинските връзки.

9. Ще отглеждате най-неуморимото и парадок-сално сьщество на света. To постоянно ще зпочва нещо ново, без да довежда начинанието си до край. Ще блести с интелект, но трудно ще намира общ език с околните.

11. Това име е специален знак от небесата. Носят го хора, способни на истински подвизи в името на своите себеподобни, които не рядко оставят следа в историята на човечеството.  

Преди да изберете името на вашето дете

Коментари