Направи това, което искам!

Направи това което искам

Добавен от

05 Jun 2010

(0 рейтинга)

Направи това, което искам!

 

Можете ли да намерите общ език с нужен ви в момента човек и дa го заставите да постъпи така, както желаете? Да, стига дa ce обърнете за помощ към нумерологията. Трябва само дa разберете рождената му дата. Да речем, че ce e появил на бял свят на 12.05.1981 г. Съберете: 1 + 2 + 5 + 1 + 9 + 8 + 1 = 27. После сведете получения резултат дo пpocmo число: 2 + 7 = 9. Това е кодът на въздеиствие върху личността, която Ви интересува.

1. Човекът, подвластен на Единицата, не понася и най-малката намеса в своите действия. Ето защо още в първите минути на общуване трябва да му внушите, че е най-умният, най-талантливият, най-способният. Ще се наложи обаче постоянно да повтаряте заклинания от сорта на: „Ти знаеш по-добре", „Постъпих както искаше" и прочее. Нито за миг не забравяйте. че това е единственият начин да постигнете търсения от вас резултат.

2. Двойките са истински царе на общуването и никога не отказват помощта си. Ключовата дума към тях е „заедно": да помислим, да се консултираме, да почиваме, да работим в един и същ ритъм. Ще се убедите. че когато и да използвате паролата: „Без теб не мога", отсрещната страна откликва на секундата. И то с огромно желание да ви угоди.

З. Имате работа с безгрижна и себераздаваща се личност. Затова, искате ли нещо от нея, трябва да демонстрирате жизненост и буквално да преливате от енергия. He пестете емоциите си - възхищавайте се, чудете се, смейте се. Колкото до заклинанието, отварящо вратата към човека Тройка, то гласи: „Ще ни бъде много весело (яко, супер, страхотно и т. н.)." Казано с други думи, ако шумно и експанзивно му обещавате празници в бъдеще време, вие неусетно ще го накарате да ви играе по свирката.

4. Четворките са надеждни и практични, следователно можете да ги покорите с фрази като: „Само ти разбираш, че...", „Именно ти ми даде тази идея", „Предлагам ти нещо сигурно". Понеже се боят като от огън от проме-ните в ситуацията, най-важната ви задача е да ги убедите, че каквото и да направят по ваша молба, такива няма да има - всичко ще си остане постаруму.

5. Петиците са амбициозни и свободолюбиви авантюристи. Обяснявайте им надълго и нашироко, че ненавиждате скуката на всекидневието, че мечтаете за промени и приключения, че цените личната свобода и никога няма да им натрапите своето мнение, своя начин на живот. Заинтригувате ли ги с идеята си, те ще бъдат готови на всякакви жертви за вас.

6. Човекът, роден под знака на Шестицата, държи изключително много на строгия ред и се придържа неотклонно към традициите. Ако искате да го накарате да направи нещо във ваш интерес, внушете му, че именно така постъпват неговите родители, най-добрият му приятел от детството, любимият политик.

7. Седмиците са творчески натури. Те непрестанно обогатяват знанията си, стремят се към възвишени идеали, гледат в бъдещето и не се вълнуват много-много от днешния ден. Ще ги привлечете на своя страна, стига да ги убедите, че реализирането на преследваните от вас цели ще бъде от полза и за околните.

8. Съдбата ви сблъсква с човек на точните сметки, с ценител на материалните блага Представяйте му идеите и намеренията си като конкретни бизнес планове и му внушавайте да постъпва така, както искате, давайки за пример преуспели и известни личности.

9. Подвластният на Деветката е свикнал да върви по свой собствен път, без да мисли за последствията. Трудно ще го подведете да извърши нещо против волята си, но ако постоянно му повтаряте, и то пред свидетели: „Нима не можеш да се справиш?", „Аз пък си мислех, че ще успееш. Явно греша!", „Това е в кръга на възможностите ти", той ще ви позволи да го манипулирате. Само и само да не се изложи пред околните.

 

 

Направи това, което искам!

Коментари