Облекло според фигурата

Облекло според фигурата

Добавен от

20 Feb 2010

(0 рейтинга)

Облекло според фигурата

 

Честито на момичетата, които някога са разглеждали критично фигурата си в огледалото, т. е. всички ние вече дружно можем да си отдъхнем и да престанем веднъж завинаги с изтощителните диети и тренировки. Възможно е да изглеждаш убийствено секси и да се разхождаш наоколо с високо вирнат нос, без значение кой размер дрехи носиш.И то благодарение само на няколко трикчета за перфектна визия.

 

ПИЩНА И ЗАКРЪГЛЕНА

 

Подходяща алтернатива са топовете с V-деколте. Тази дрешка привлича погледа към цепката на бюста ти, без да разкрива целите ти прелести. Приложи същия "показен" принцип и в държанието си. Опитите да направиш да направиш тялото си по- компактно, като кръстосваш ръце пред гърдите или се прегърбваш, изглевдат като извинение за размерите ти Ще имаш много по-представителен вид, ако заемеш полагащото ти се място и изпъчиш осанка без излишно притеснение.

 

ДРЕБНИЧКА И СЛАБА

 

Изглеждаш много добре в летни къси панталонки и топове без презрамки. Минироклята също е подходящ избор за твоята фигура. Половото излъчване е запазена марка чар на слабичките и дребнички момичета. Но ако искаш да изглеждаш по авторитетно, качи се на високи токчета, изпъни раменете и гърдите, така ще изглеждаш по висока и самоуверена.

 

С ПО-ШИРОК ХАНШ

 

Топовете с гол гръб, които се връзват на връта, идеално ще компенсират по-широкия ханш, защото уголемяват оптически раменете. Тъмните панталони със свободно падащи крачоли също ще свалят сантиметри от долната част на тялото ти. Носи високи токове и стой добре изправена. Смело демонстрирай вродения сексапил на твоята фигура. Така показваш, че обичаш тялото си и се чувстваш чудесно в него.

 

 

 

 

 

Облекло според фигурата

Коментари