Десетте най-красиви очи в света

Десетте най-красиви очи в света

Добавен от

08 Feb 2010

(0 рейтинга)

   Откриването на най-красивите очи в света е меко казано голямо предизвикателство. Списъкът, който е започнал с 50 представителки на най-красиви очи, е трябвало да се намали до 10, така, че можете да си представите, колебанието да се изключат някои от многото прекрасни жени, които са били взети под внимание. Някои от очарователните дами, който са били пропуснати в списъка на десетте най-големи са Меган Фокс, Ракел Уелч, Мари Озмънд, но всички те са били в първоначалния 50.

 

   Ето и списъкът с десетте най-красиви очи в света:

 

10.      Чарлийз Терон

             (холивудска актриса)

 

 

 

Тя има зашеметяващ очи, но какво друго? Тя спечели "Оскар" за най-добра актриса в главна роля във филма  „Чудовище”.

 

    9.             София Лорен

         (италианската актриса)

 

 

 

 

Тя има секси очи, но какво друго? Тя спечели "Оскар" за най-добра актриса в главна роля в "Ciociara, La".

 

    8.     Кристин Крюк

             (канадска актриса)

 

 

Тя има прекрасни зелени очи, но какво друго? Тя е участвала в "Смолвил" (“Smallville”), както Лана Ланг и целуна Супермен.

 

 

 

6.            Шарбат Гула

            (афганистанско момиче от етническата група на пущуните)

 

 

Нейният пенливи зелени очи са хипнотизиращ, но какво друго? Лицето ѝ става световноизвестно когато се появява на корицата на списанието National Geographic през 1985 г. Фотографията става символ на конфликта в Афганистан през 80-те година на 20 век.

 

 

5.            Одри Хепбърн

(английска филмова и театрална актриса)

 

 

 

Разбира се очите й са красиви, но какво друго? Одри спечели "Оскар" за най-добра актриса в главна роля в „Roman Holiday”.

 

 

4.    Елизабет Тейлър

            (англо-американска актриса)

 

 

Нейните сини очи, правят небето да изглежда бледо, но какво друго? Тя спечели два "Оскара", за най-добра актриса в главна роля при „Кой се страхува от Вирджиния Улф?” („Who’s Afraid of Virginia Woolf?”) и Най-добра актриса в главна роля в „Butterfield 8”.

 

3.               Линда Картър

              (американска актриса и певица)

 

 

 

 

Лазурно сини очи, чиито блясък е невероятен, но какво друго? Тя е най-известен за Амазония роля заглавие във фентъзи-приключение сериали Wonder Woman, което излъчва от 1975 до 1979.

 

2.    Анджелина Джоли

            ( американска актриса и бивш модел)

 

 Страхотни, зашеметяващи очи и изкусителни устни, но какво друго? Тя е дъщеря на Джон Войт и печели "Оскар" най-добра актри-са в поддържаща роля за „Луди години” („Girl, Interrupted”) през 2000 година.

1.              Айшвария Рай

(индийска актриса и носителка на титлата „Мис Свят“ за 1994 година)

 

Очите й наистина са най-красивите очи на света, и това е неуспорим факт, но какво друго? Айшвария е избран от списание "Тайм" през 2004 г. за един от "100-те най-влиятелни хора в света" и е смятана от мнозина за най-красивата жена в света и с най-очарователните очи ...  можете да видите защо.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Десетте най-красиви очи в света

Коментари